Snart idrott :D

Hejsan :p
Jaha nu sitter man här och drogar melodifestivalen låtar :P
Med Aleksandra, Filippa, Michelle och Betul. skit kul ;)
i alla fall sen senare idag efter skolan så ska jag ner och käka på sybilla .. sen ska jag upp till konfan.. till kvart i 4 sen så ska jag iväg och kolla på MIKA! Med Emma! Fy F*N VAD KUL VI KOMMER ATT HA!
komemr nog lite videos KANSKE och bilder senare :P när jag kommit hem eller imorgon för jag kommer hem tätt så sent :P men i alla fall så kommer jag aha det skit stresssigt .. ska kka på typ 1 timme! HAHA! det går som det går :P
men i alla fall ... mer finns det inte att säga :P men här kommer mina favoriter från Melodifestivaen..


Manboy-erik saade


Unstoppable- Ola



Keep on walking- Salem Al Fakir


Heellooo :D

Hejsan igen :D
sorry att jag inte skriver så mycket man jag orkar helt enkelt inte. Har mycket i skolan och hemma. Ska ju konformera mej om 1 vecka typ ! Så på söndag nästa vecka så är det dags! Guuuud vad kul det kommer att bli :D Sen så ska Tove och jag kanske bli ledare men jag evt inte. Det verkar vara skit kul. men efter som man redan har så mycket att göra så blir man lite sådär, njaaa. Men Tove kommer bli jätte sur på mej om jag inte blir det xD
Så det kommer troligen att bli så. Men i alla fall så nu sitter jag i skolan, vi har svenska och ska egentligen skriva en argumenterande text, men asso det går som det går. Jaha, Juste jag var i Fjällen hela sportlovet! SHIT VAD KUL DET VAR!!
Hahaha bästa tiden ever! Asso tack alla underbaringar som jag umgicks med där uppe! Ni lös upp min vecka asso!
Jaha igår så var det ju konfa, så stannade jag och tove embla och noah kvar och åt. Sen så frågade han om det var nån konforminder (stavnning??) som ville diska och han bah ..
Svedlund? Jag bah Såklart jag och Tove kan diska!
Hon typ vart skit sur på mej men det vara typ bara jag som gjorde allt i alla fall hon tårkade borden och diskade en plåt sen så skulle ha gjort om borden men nej hon gick och la sej på soffan ist! Men det visste ju inte vi men sen när allt var klart skulle jag gå och strässa henne men så hittade jag henne i soffan, med embla och Noah och dom hade haft skit kul medans jag hade diskat. HAHA! TACK SÅÅÅÅÅ MYCKET FÖR HJÄLPEN TOVE!
Juste jag väntar fortfarande på att du ska komma och städa mitt rum vettu xD
aja nu ska jag försöka att skriva lite på svenska grejen. sååå..
Hare Bäst!
Pussar&Kramar
Michi

RSS 2.0