Chokladkolapaj!

hejsan!!

nu håller jag på att baka chokladkolapaj :) muns det ska vi ha imorrn :)menmen heh.. ja jag sitter nu och vämtar på att den ska svalna seb ska jag hacka choklad :) aja, idaghar jag varit på isen det vra kul :D seb har jag varit och handlat jag är i stugan nu så vi har snö det är kul men nu ks ajga fortsätta med det jag höll på med :)

Stora
pussar&kramar

Michilela

Ny data mus!

Tjena Tjena!!

idag ska ni få veta jag var inte hemma igår utan jag var med hosmina kusiner och firade julafton f*n vad kul det var men jag var trött så jag somnade efter maten och paket öppningen heh.. menmen sen så kom det en till på kvällen men vi han inte vara där så längfa med henne för vi skulle ka hem och öppna våra paket hemma också :P för vi tog inte med alla ut :P menmen vi gav mormor ett hus som lyser jag och mina systar köpte det till henne men nu ska ni få veta vadjag fick:

 - en tavla men kan måla på och typ olje färger till :)(älskar att måla)
- klistermärken som man kan pynta mobilen med
- en ny mus till datan
- mössa
- halsduk
- kläder
- idol skivan (lyssnar på den nu :P)
-  smink
- prfyme, body spray
- kolor (tack matilda)
- en bläck penna man kan sudda ut bläcet med :P
- böcker
- pengar
- ljus ( tack gumman)
hah.. det var nog allt tror jag :)
min kusse fick en kub som man skulle föra en kula genom värsta labyrinten och sen skulle  den träffa en knapp, och då log det pengar och en lapp där i, men jossan klaradedet efter ett tag :)

Stora
Pussar&Kramar

Michilela

Julafton om tre kvart!!

hejsan!!

ledsen för dålig uppdatering för jag  har inte årkat har varit lite dålig på sista tiden menmen nu ska jag nog sluta att skriva så att vi får julafton nån gång

stora
Pussar&Kramar

Michilela

polkagris käpp "mums" X)

HejHej!!

idag har jag varit i skolan det var kul (noooot) men en sak var kul att vi inte gjored nåt särskilt på italienskan mer en julkort heh.. men nu ska jag läsa lite bloggar och börja med min läxa.

stora
pussar&kramar


Michilela

kort inlägg!!

Hejsan alla morgon trötta människor!!

heh.. nu sitter jag i soffan och kolla på klockan jag ska gå kl 08:40 så jag har 2 min på mej och jag lyssnar på musik men nu kan jag inte skriva mera måste springa till bussen

Stora
Pussar&Kramra

michilela

ligger i sängen :)

hejsan!

ledsen att jag inte skrivit på lnge men nu ska jag sova
ligger i sngen redan :P

Stors
Pussar&Kramar

Micilela

GLADA!!!

Hejsan hejsan alla glada!

nu ska ni få veta en sak att jag sitter vid min nya dator!! denkom idag jippi men en sak som var rolig var att jag trode att det var ett brev som hade kommit som sa att jag kunde hämta datorn men det var inte det brevet så jag blev ledsen menmen jag tog det chill senkom pappa hem med en stor kartong då hade han fått ett smsatt han kunde hämte den så det tog ett tag innan vi fick igång den men sen gick det bra som niser så sitter jag vid den nu men den r pytta liten så jaja... nu ska jag fortsättamed dej jag höll på me

Stora
Pussar&Kramar

Michilela

Tjlahoj!

Hejsan svejsan alla glada!

idag har jag inte gjort nåt särskilt men igår gjorde jag det som jag redan har skrivit så var jag på solvalla igår och det var juh kul :P japp det var det för en gång om året så har dom en julmarknad och det var den vi var på så jag hittde en julköapp till mormor :P heh.. menmen sen så var det massa tävlingar jag var med i att man dkulle gissa vilken häst som skulle vinnai 8:ans lopp och jag gissa på 1:an men den kom typ 2:a sugit men man skulle vinna en upplevelse och vet ni vad den var ?? man fick gå och bli fotaograferad med vinnaren på banan träkigt : / menmen sen var jag med i en tävling till som också var jäätte rolig man fick klappa på 2 grisar och så skulle man gissa vikten och jag gissade på 43kg och det gjorde jejje med och så ropa dom upp i högtalarna att dem vägde 43.. :D sen sa dem 43,4kg och då var det en gubbe som hade skrivit det så han van men det var kul att vara nära  sen fick vi godis lådor av mamma och pappa och jag fick svarta och vita pärlor :P menmen idag har jag bara varit i skolan men jag kom 15-20 min set tiull matte lektionen för att jag vart härstailad först var det jätte många sen var det bara en kvar coh då började jagundra så då gick vi och då hade vi redan börjat ojoj.. hehe,,, menmen sånt händer.. menm sen på NO lektionen så började en av mina kompisar att blöda näsblod och det sluta inte så jag och 2 till fick sitta kvar med henne efter lektionenn men så när det sluta så tänkte vi gå men när hon stälde sej upp så började det igen :( så jag gick men då varjag typ 7min sen men jag sa att en kompis ahde blödit näsblod och att jag hade stannat och hjälpt henne.
åååh... jag har 2 prov imorrn ett omprov och ett engelska det sugar man jag har typ tränat mykt såjag är klar nu så nu ska jag bara slappa men vi syns!

Stora
Pussar&Kramar

Michilela

IGÅR HÄDE DET!

Hejsan!

ledsan att jag inte har skrivit så mycket på sistone men jag har inte haft nåt att skriva om.. men nu sak jag äta men jag kommer snart och skriver mera :D  så... då var jag klar med maten menmen.. igår så hände det det som alla drömmer om, det som alla vill ha, det som ingen kan tacka nej till.. kärleken (NOOOT) eller inte det trodde ni väl inte om mej XD ne men igår fick jag min första dotor hah.. men den kommer inte förns på fredag om jag har tur :)annars kommer den på måndag eler tisdag :) menmen nu över till vad jag har gjort idag jaf var inte i skolan idag för vi hade livskunskap det var jätte kul men när vi skulle äta så sa dom att det fanns ett rekord på hur många hamburgare en klass kunde äta och rekordet var 90ham asso jag åt typ bara två men jag är så liten så det är mycket för mej :P  menmen.. det var en kille i min klass som åt 7-8st och han mådde inte ens illa men en tjej i min kalss som åt 6st höll på att spy sen när det bara vara 20 ham kvar och 5 elerver det var jag och 4 till och då så sa hon som grillade dom att vi inte skulle äta mera för att vi skulle börja må illa så han kasta dom som var kvar, ham asso. sen fick vi vata att det var 9:or som hade ätit 90st så vi var nära och då sa vi vi ska klara det nästa år XD sen sa dom att det var en elev i 6:an som hade hängt i en järn ston i 1tim och 24min och det vill ingen tästa att klara av =D menmen nu ska vi till solvalla så jag måste dra :P


Stora
Pussar&Kramra

Michilela

RSS 2.0