Miss you Guys <3


En bild på min ängel och hennes ängel. Har inte träffat dej på sjukt länge gumman. Saknar dej mer än jag saknar sommarn. Du är och kommer alltid vara mitt allt. Funderar på att ringa dej nu men vet inte om du är hemma. Seriöst fan vad det känns tomt att inte fått prata med dej om typ allt. För du ör sen ända jag kan göra det med. Vi har sjukt många minnen tillsammans. Ingen känner mej s bra som du gör. Känner mej lite vilsen när jag inte hör sin röst. Det har varit lite svårt att prata nu på grund av allt. Men vi måste ses snart innan jag blir galen. Men jag ville bara säga att jag älskar dej och är sjukt glad för din skull.
 




Min älskade lilla gull unge som inte vill tro på att hon är en av mina bästa vänner! Lilla gumman dags att vakna och inse fakta att du är det. Jag liter inte på många .. Typ bara 2 personer och i detta inlägg har du dom. Vi har sjukt många minnen även om vi inte har käbt varandra så länge. Typ lite mer än 1 år. Och titta på oss nu. Inget kan slita oss isär! Inte ens en galen so lärare! eller jo om han slänger ut mej ! Men han tog dej inte utan en fajt! som han vann... Men i alla fall ! Fatta du beryder sjukt mycket ! Jag kastas inte ut från en so lektion för alla ! :O Och jag står absolut inte och hoppar efter hjärtan för alla :)  I alla fall Jag älsar dej med gumman <3 lev med det.


Sen har vi ju den banan! :D Vi har inte riktigt varait bästa vänner.. Men jag kan lita på dej för säger jag en sak så stannar det där :) Sjukt gullig unge är vad du är vännen ! :9 Bilden är från när vi var på en mika konsert fan vad kul vi hade! :D Sen så umgås vi i skolan mycket :) Vi har också minnen som i typ 3an när vi sjuöng tillsammans och fösökte överösta varandra hela tiden ! HAHA! japp stackars publik :P Haha gull på dej Emma <3

Banan = Emma
Negerboll = Betul
Vitlök = Michaela (Jag)

Banan ♥ Negerboll ♥ Vitlök = AWESOME!

Sjukt länge sen..

Hellu bloggen ... :)
Nu har det typ gått sjukt lång tid sen jag bloggade sist .. :P Har typ tappat intresset helt... XD Men i alla fall så har jga ju inte så mycket att säga om mitt liv förutom det vanliga går i skolan är med kopisar ni vet standrad inte spännande och kul att läsa om recvis XD Men kände att jag ändå inta hade något att göra nu i alla fall så tänkte betätta för er att jag åker till dalrana idag och det är vekligen det jag behöver efter som jag är sjukt jävla trött och har inte sovit ordentligt så sjukt länge sååå det kommer bli skit mysigt :) Juste! Jag har inte ätit godis sen nyår heller ! Så stolt över mej själv ! Jag var ju värsta sör beroende och sen baah baaam ! Och nu äter jag inget godis alls ! :D bara för att jag är sååå grym ! Men nu är min no lektion slut :) Så ska draa :) Sen kommer det nog inte bli mer bloggande under helgen efter som jag ska till dlarana och vi har inget internet där ;) Meeen hare gööttt Mina vänner ;)
Pösss! <3<3
Tyckte den var charmig ;)

RSS 2.0